Transport og fragt

- Vi transporterer fra A til Å

Hos A/S Skræps Vognmandsforretning af 1927 har vi mange års erfaring med transport af gods og i at planlægge logistik fra A-Z. Vi arbejder med at give dig en sikker og fleksibel løsning, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten i vores arbejde. 

Hos os transporterer vi materiel såsom byggematerialer, jord, sand, beton, metal, containere mv. samt flytning af store maskiner – ved maskinlad eller fragtlad. Vi ved, at transport af stort og tungt gods kræver specialviden. Med vores erfaring og ekspertise kan du stole på, at vi ved hvordan vi håndterer maskinerne og løser opgaven sikkert og effektivt. 

Vi går op i at have det helt rette udstyr og at alle vores medarbejdere overholder de specifikke krav, sikkerhedsprocedure og sikkerhedsstandarder til håndtering af dette. Vi er altid opmærksomme på, at vi holder os opdaterede inden for den nyeste lovgivning i branchen og at vi efterlever den i alle aspekter af vores forretning. 

Skal du have hjælp til din fragt?

Kontakt os i dag og sammen finder vi den bedste løsning. Vi tilpasser vores service efter dine behov, så du altid kan føle dig tryg i processen – ingen opgave er for stor eller lille. 

Transportvogne

Fragtlad m. løftebagsmæk

 

Anvendelse

Transport og fragt

Dimension

(H x B x L): 1,1 x 0,7 x 0,5 m

Fragtbil
Maskinlad

 

Anvendelse

Transport af tungt maskineri

Dimension

(H x B x L): 1,1 x 0,7 x 0,5 m

A/S SKRÆPS - EN FYNSK FORRETNING

A/S Skræps Vognmandsforretning af 1927 dækker hele Fyn og øerne – med hovedsæde på Sydfyn i Svendborg. Gennem årene har vi opbygget et rennomé som en pålidelig og troværdig samarbejdspartner, der løser alle transportopgaver med effektivitet og med fokus på punktlighed og god service. 

Vi ved, at vores kunders oplevelse betyder alt i lokalsamfundet, og vi sætter en ære i at løse alle opgaver tilfredstillende, uanset størrelse eller omfang. 

For dig betyder det, at du altid kan føle dig tryg i processen, når du vælger os til din transport- eller fragtopgave. Vores dygtige medarbejdere har solid erfaringer med alle former for transportopgaver, og løser altid opgaven efter bedste praksis. Samtidig arbejder vi med fuld gennemsigtighed og med klare aftaler, så du altid får det som er aftalt. 

Skriv til os

Har du spørgsmål eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud på din opgave?

Skriv din besked via formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Du kan også kontakte os direkte via nedenstående email eller telefonnummer: