Om A/S Skræps

Vi kører i hele danmark – og trækker det tunge læs

Gennem vores dygtige medarbejdere og moderne udstyr ønsker vi at skabe de bedste løsninger for vores kunder – uanset opgaven. Vi arbejder med klare linjer og med fokus på den gode service, og knokler for vores ry som en af Fyns bedste vognmandsforretninger. Du kan læse mere om virksomheden og dens historie her på siden. 

Vognmandsforretning siden 1927

A/S Skræps – en fynsk forretning

Selvom vi løser opgaver i hele landet, er vi stolte af vores tilhørsforhold til Fyn og vores base i Svendborg. Gennem virksomhedens lange historie har vi opbygget et stærkt bånd til vores lokalmiljø, og har i dag et tæt samarbejde med mange lokale virksomheder og privatpersoner i vores nærområde. 

Den lokale forankring forpligter: Vores kunder ser os som en pålidelig, kompetent og troværdig samarbejdspartner, hvilket er et renommé vi skal leve op til i alle opgaver som vi løser. 

Når du vælger A/S Skræps Vognmandsforretning af 1927, er en aftale derfor altid en aftale – og du kan altid forvente fuld gennemsigtighed i alle aspekter af vores arbejde. 

Historien bag A/S Skræps

A/S Skræps Vognmandsforretning blev grundlagt i 1927, hvor de første transporter blev udført med hest og vogn. Siden da har virksomheden udviklet sig til en moderne og alsidig vognmandsforretning, der i dag varetager en lang række opgaver inden for bl.a. containerudlejning, oliesalg, kranarbejde samt vognmandskørsel.

Vognmandsforretningen drives i dag af Casper René Eskildsen og John René Eskildsen, og selvom der er sket meget siden den første transport i 1927, er de bærende værdier de samme: Kvalitet, punktlighed og den gode service.

Grundtanken bag vores materiel er stor fleksibilitet, og med vores erfarne medarbejdere kan vi løse alle former for opgaver – uanset opgavens form og omfang.

Året 1927

Firmaet grundlægges af Anders Peter Andersen Skræp (kaldet Peter Skræp i daglig tale). Transporter foretages med hest og vogn.

1927
Året 1929

Den første lastvogn anskaffes.

1929
Året 1962

Peter Skræp dør og sønnerne Jørgen og Ole Skræp overtager forretningen.

1962
Året 1976

Jørgen Skræp sælger sin andel af firmaet til Ole Skræp.

1976
Året 2000

Transportrelaterede aktiviteter, materiel og firmanavn sælges til Tanktransporten ApS, som tidligere blev ejet af John Eskildsen og Ole Skræp i fællesskab

John Eskildsen køber alle anparter i Tanktransporten ApS

Tanktransporten ApS ændres til aktieselskab og omdøbes til A/S Skræps Vognmandsforretning af 1927

Ikke transportrelaterede aktiviteter forsætter i selskabet A/S Skræp, som ejes af Ole Skræp

Der er herefter ingen relationer mellem selskaberne A/S Skræp og A/S Skræps Vognmandsforretning af 1927

2000
Året 2006

A/S Skræps Vognmandsforretning af 1927, opkøber den container relateret del af Hans Christian Schaumann Transport A/S.

2006
Året 2022

A/S Skræps Vognmandsforretning af 1927, opkøber 1. juli 2022 Vognmand Kim Vermø A/S.

2022
Året 2023

Casper René Eskildsen erhverver 60% af aktierne i A/S Skræps Vognmandsforretning af 1927, og tiltræder samtidig som virksomhedens direktør.

2023
Året 2023

A/S Skræps Vognmandsforretning af 1927, udvider sin flåde ved at erhverve trækker, trailer og medbringertrucken fra Vognmand Poul Christensen.

2023

Skriv til os

Har du spørgsmål eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud på din opgave?

Skriv din besked via formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Du kan også kontakte os direkte via nedenstående email eller telefonnummer: