Særtransport

- Transport uden grænser

Hos A/S Skræps Vognmandsforretning af 1927 kan vi levere specialiserede løsninger til din særtransport. Hvis du har behov for at transportere store, tunge eller skrøbelige genstande, har vi specialkøretøjer og specialanhængere til rådighed. 

Vi er fleksible og går aldrig på kompromis med sikkerheden eller kvaliteten i vores arbejde. Vores erfarne chauffører og specialiserede udstyr sikrer, at din fragt leveres sikkert og præcis til destinationen. Uanset om du har behov for transport af store maskiner, tungt udstyr, modulopbyggede konstruktioner eller andre unikke genstande, sikrer vi en problemfri levering. 

Vi skræddersyer vores logistikløsninger og tager højde for alle aspekter af særtransportprocessen – fra planlægning og ruteoptimering til sikkerhed og nødvendige tilladelser. 

Dette indebærer også, at vores dedikerede chauffører har den nødvendige viden om de lovgivningsmæssige krav og sikkerhedsprocedurer, der er involveret i håndteringen af speciel fragt. 

Har du brug for særtransport?

Kontakt os i dag,  så hjælper vi dig med at finde den rigtige løsning.

særtransport hos A/S Skræps giver dig:

Fleksible løsninger

 

Vogne og anhængere

Flere kombinationer

Transport, kran og service

Vi hjælper med den rigtige sammensætning

Eksempler på særtransport

Det fynske valg til særtransport

Vi har hovedsæde i Svendborg, og dækker hele Fyn og øerne. Vi er gennem årene vokset til en alsidig og moderne vognmandsforretning, der løser en bred vifte af opgaver, men vi husker vores ophav og værner om vores tætte tilknytning til vores lokalområde. 

Vi ved, at vi ikke er mere værd end vores ry, og vi arbejder hårdt på at opretholde vores renommé som en kompetent og ærlig samarbejdspartner. Det betyder også, at du altid kan forvente at din særtransport eller specialopgave bliver løst efter bedste praksis, og med et klart fokus på sikkerhed, punktlighed og god service. 

Samtidig er de klare aftaler et bærende element i vores virksomhed, så du altid har det fulde overblik og får hvad der er aftalt.

Skriv til os

Har du spørgsmål eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud på din opgave?

Skriv din besked via formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Du kan også kontakte os direkte via nedenstående email eller telefonnummer: