Faste tømningsruter

- En grønnere fremtid på Fyn og øerne

Hos A/S Skræps Vognmandsforretning af 1927 tilbyder vi dig faste tømningsruter. Vi har mange års erfaring og dækker hele Fyn og øerne – herunder Svendborg, Odense, Faaborg, Nyborg og omegn. Vores professionelle og uddannede chauffører leverer kvalitet og kommer når det er aftalt.

Der findes flere ugentlige ruter hvor vi henter brændbart affald til forbrændingsanlæg, ikke brændbart affald til losseplads (mini-containere), genbrug iht. pap, papir og plastik (mini-containere eller midi-containere).

Information

Tømningsintervaller

Tømnings-intervaller

Hvis du ønsker faste tømningsintervaller, tilbydes tømning efter ønsket ugeinterval. Faste tømningsintervaller skal ses i relation til valgt tømningsdag, hvilket betyder at det f.eks. er muligt at have én 800 liters mini-container som tømmes automatisk hver 3. tirsdag samt hver fredag.

Hvis du ikke ønsker faste tømningsintervaller, kan du også bestille telefonisk eller pr. mail, dvs. efter tilkald og når du har behov for det. Vi tager glædeligt imod dine henvendelser når du har brug for at få tømt din container. Vi leverer fleksible løsninger og vi kan tilbyde lige netop den ordning der passer dig.

Områder

Pt. Køres faste tømningsruter i disse områder:

  • Svendborg Kommune (Svendborg, Stenstrup, Gudbjerg Sydfyn, Vejstrup, Oure, Skårup Fyn, Vester Skerninge, Gudme, Hesselager)
  • Langeland Kommune (Rudkøbing, Humble, Bagenkop, Tranekær)
  • Nyborg Kommune (Nyborg, Frørup, Ullerslev, Ørbæk, Hesselager)
  • Faaborg-Midtfyn Kommune (Langeskov, Vester Skerninge, Ryslinge, Ferritslev Fyn, Årslev, Gislev, Broby, Ørbæk, Ringe, Faaborg)
  • Odense Kommune (Odense, Belling)

 

Vi tømmer også gerne udenfor ovennævnte områder og intet er for stort eller småt for os. Kontakt os i dag for at høre mere og lad os hjælpe dig med at finde den helt rette løsning til dig.

A/S skræps - din fynske vognmand

Ingen opgave er for stor eller lille og når du vælger A/S Skræps Vognmandsforretning af 1927, kan du være sikker på at have en pålidelig vognmand ved din side. I mange år har vi haft fokus på affaldssortering og vi sætter en ære i, at være med til at løfte det samfundsmæssige ansvar for både mennesker og miljø.

A/S Skræps Vognmandsforretning af 1927, dækker hele Fyn og øerne og har hovedsæde på Sydfyn i Svendborg.

Skriv til os

Har du spørgsmål eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud på din opgave?

Skriv din besked via formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Du kan også kontakte os direkte via nedenstående email eller telefonnummer: