Containere til flytning og opbevaring

- en fleksibel og bekvem løsning

Hos A/S Skræps Vognmandsforretning af 1927 tilbyder både 10′ og 20′ containere, perfekte til flytning og opbevaring. Vores udvalg inkluderer både isolerede og ikke-isolerede containere, der passer til dine specifikke behov. 

Uanset om du planlægger en flytning eller har brug for midlertidig opbevaring, er vores containere den ideelle løsning. Vi tilbyder også fleksibiliteten til at opbevare containeren for dig i en periode, der passer til dine planer. 

Vælg A/S Skræps Vognmandsforretning af 1927 for pålidelige og praktiske containerløsninger til dine flytte- og opbevaringsbehov. Kontakt os i dag for at høre mere og få et uforpligtende tilbud! 

Vælg container-type

Depot-containere

Isolerede og med mulighed for opbevaring

10' container

Lukket

Anvendelse

10 fod container til opbevaring af materialer, møbler etc.

Dimension

(H x B x L): 2,5 x 2,5 x 3 m

Lastbil med 10' lukket container
20' Container

Lukket

Anvendelse

20 fod container til opbevaring af materialer, møbler etc.

Dimension

(H x B x L): 2,5 x 2,5 x 6 m

Lastbil med 20' lukket container

Få tryghed når du lejer containere

Efter mange år, hvor vi har hjulpet med flytninger og opbevaring af  inventar og ejendele i hele landet, har vi fuld forståelse for at en flytning ofte er en hektisk og stressende situtation.

Hos A/S Skræps Vognmandsforretning af 1927 bryster vi os af den gode service og at vi imødekommer vores kunders behov, hvilket gør at vi arbejder målrettet på at give dig ro i sindet og fuldt overblik når du lejer flytte- eller opbevaringscontainere hos os.

Det betyder, at du altid kan regne med gennemskuelige priser, aftaler der holder og ikke mindst at containeren bliver leveret til tiden. 

Samtidig giver vores dygtige og erfarne medarbejdere altid skarp og grundig rådgivning ift. de forskellige løsninger, så du kan træffe det rigtige valg af containerleje på et oplyst grundlag. 

Vil du høre om mulighederne for containerleje, er du velkommen til at kontakte os for en snak om den bedste løsning. 

Skriv til os

Har du spørgsmål eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud på din opgave?

Skriv din besked via formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Du kan også kontakte os direkte via nedenstående email eller telefonnummer: