Køreplader

- Skaber stabilitet og sikkerhed

A/S Skræps Vognmandsforretning af 1927 udlejer køreplader i både jern og plast, så du kan skabe en sikker og stabil byggeplads. 

Vi henter og bringer med og uden kran til både private og erhverv. Vores køreplader er af højeste kvalitet, hvilket skaber en sikker og holdbar overkørselsløsning. Kørepladerne kan bruges til forskellige formål og terræner, hvor de er ideelle, hvis du står i arbejdssituationer med tung trafik og intense belastninger. Du skåner dermed terrænet og skaber sikkerhed for dine medarbejdere, der håndterer maskinerne. 

Ser du ikke den størrelse, som du har brug for, er du velkommen til at kontakte os. 

Vælg køreplade

Køreplader

Køreplade

Jern

Brug og anvendelse

Al terræn, lægges ud med kran

Dimension

(H x B x L): 2 x 3 m

Køreplade

Plast

Brug og anvendelse

Al terræn, kan lægges ud manuelt (39 kg)

Dimension

(H x B x L): 1,2 x 2,4 m

Pålidelige løsninger og høj service

Hos A/S Skræps Vognmandsforretning af 1927 får du fleksible og justerbare kørepladeløsninger, som kan tilpasses forskellige terræner, vejrforhold og opgaver. De er lette at installere og fjerne, hvilket gør dem ideelle til både midlertidige og mere længerevarende brugssituationer.

Kørepladerne er designet med fokus på sikkerhed. De skaber en jævn og stabil overkørselsflade, der reducerer risikoen for uheld og skader på både personel og maskiner. Samtidig er de utroligt holdbare og konstrueret til tungt maskineri. De kan modstå belastning og slid, og de bygget til intensiv anvendelser.

Vi skræddersyer vores løsning til dine behov, tager ansvar under hele processen, og sikrer en pålidelig og kvalitetsbevidst service, så du kan føle dig tryg ved at bruge A/S Skræps Vognmandsforretning af 1927.

Skriv til os

Har du spørgsmål eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud på din opgave?

Skriv din besked via formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Du kan også kontakte os direkte via nedenstående email eller telefonnummer: