Fyrværkeri

- Gør nytåret til noget særligt

Nytårsfyrværkeriet gør nytårsaften til noget helt specielt – og her er der ingen grund til at gå på kompromis med hverken sikkerhed eller kvalitet. 

I december måned forhandler vi fyrværkeri i verdensklasse samt sjove nytårsartikler og tilbehør – alt det du skal bruge for at gå ind i det nye år med et brag. 

Vi forhandler kun fyrværkeri fra First Class Fireworks og Fyrværkerieksperten, der begger er blandt de førende på markedet. 

Du kan læse meget mere om det store udvalg af fyrværkeri, samt se datoer for live-visninger og demoaftener, på vores hjemmeside krudthuset.dk 

Din lokale forhandler af nytårsfyrværkeri

Vi elsker nytåret i Svendborg og på Sydfyn. Derfor ser vi det også som vores fornemmeste opgave at levere flot og spektakulært nytårsfyrværkeri, hvor kvalitet og sikkerhed går hånd i hånd. 

Gennem årene er vi blevet en fast del af Sydfyns forberedelser til den store nytårsfest, og vi nyder at gøre en ekstra indsats, så vores kunder altid får det helt rigtige fyrværkeri med hjem. 

Ved vores opvarmede udstilling på Kuopiovej 34, 5700 Svendborg kan du i ro og mag se vores store udvalg, og få råd og vejledning af vores venlige personale. Der er gratis parkering, og vi byder på kaffe og chokolade imens du ser sortimentet an. 

Skriv til os

Har du spørgsmål eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud på din opgave?

Skriv din besked via formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Du kan også kontakte os direkte via nedenstående email eller telefonnummer: