Køle- Frysetrailer

- Bevar friskheden på dine varer

Hos A/S Skræps Vognmandsforretning af 1927 tilbyder vi udlejning af køle- og frysetrailere, så du kan holde dine varer nedkølede ved større eller mindre arrangementer.  

Vores køletrailer kan køle ned til 0 grader, og er velegnede til alle køle- eller drikkevarer. 

Vores frysetrailer fryser ned til -20 grader og kan bruges til alle former for frostvarer. 

Alle vores containere når den ønskede temperatur på få minutter.  

Du skal kun bruge lidt plads i indkørslen og en almindelig 220 volt stikkontakt. Vores trailere har præcis temperaturkontrol, stabil ydeevne for konstant temperatur. Oplever du problemer med vores containere kan kan du henvende dig på 62281169. 

Vi skræddersyr vores løsninger til dine behov, og tager ansvar under hele processen, så du kan føle dig tryg ved at leje en køle- og frysetrailer hos os. Det er vigtigt for os, at du får en pålidelig og kvalitetsbevidst service – hele vejen igennem. 

Køle-frysetrailer

Opbevaring

Til mad- & drikkevarer

Køletrailer

Ned til 0 grader

Frysetrailer

Ned til -20 grader

Kvalitetssikring

Hos A/S Skræps Vognmandsforretning af 1927 får du derfor altid den bedste løsning til din fest, så du kan opbevare alle dine mad- og drikkevarer ved helt rette temperatur – selv på varme sommerdage. 

Vi vedligeholder og inspicerer vores trailere jævnligt. Dette sikrer at vores trailere altid er i optimal stand. Du kan altid regne med at denne inspektion foregår før udlejning, så du kan have fuld tillid til en sikker drift under transport og anvendelse. 

A/S Skræps Vognmandsforretning af 1927 er en virksomhed med en lang historie og vi tilbyder mange forskellige produkter og services. Vi er stolte af vores Fynske ophav og dækker også hele Fyn og øerne. 

Skriv til os

Har du spørgsmål eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud på din opgave?

Skriv din besked via formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Du kan også kontakte os direkte via nedenstående email eller telefonnummer: